Следвайте Гласове в ТелеграмМинистър-председателят Николай Денков, председателят на Демократична България Христо

...
Следвайте Гласове в ТелеграмМинистър-председателят Николай Денков, председателят на Демократична България Христо
Коментари Харесай

Лидерска среща в НС между ГЕРБ и ПП-ДБ, Христо Иванов поиска споразумение за общо управление

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Министър-председателят Николай Денков, ръководителят на " Демократична България " Христо Иванов и министърът на финансите Асен Василев дойдоха в Народното събрание за лидерската среща сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

" Трябва да се подпише документ, който ясно да урежда нашите взаимни задължения с ГЕРБ. Важно е наличието, не толкоз заглавието ", съобщи пред публицисти на влизане в Народното събрание съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

" Досега имаше цяла поредност задължения, ясно поета и ангажирана законодателна стратегия, имаме ли желанието дружно да я съблюдаваме. Нека да забележим какво имат поради ГЕРБ, само че ние би трябвало да си изясним уговорките ", сподели още той.

На въпрос ще продължи ли да работи безпроблемно държавното управление, Иванов сподели, че би трябвало да продължи.

Припомняме, че на нея двете обединения би трябвало да уточнят по какъв начин ще продължат да работят дружно. Кирил Петков разгласи при какви условия ПП-ДБ ще изиска оставката на държавното управление. Поканата пристигна от " Продължаваме Промяната ", след появилото се напрежение, поради кадрови назначения и рокади по министерства, управленията на регулаторите и шефове на служби. Втората политическа мощ прикани за сключване управническа декларация със 7 точки, и предизвестиха, че при нарушаване, ще изискат оставката на държавното управление. От ГЕРБ от своя страна настояха за съдружно съглашение.

Източници: dariknews.bg, epicenter.bg

 

 

 

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР